Soft Gel Tips

Gelish is verheugd met de lancering van de snelste en meest professionele nagelverlenging ooit gemaakt. Nieuwe Gelish Soft Gel Tips zijn revolutionair. Het aanbieden van lange nagels in je salon wordt makkelijker dan ooit!

Liefhebbers van lange nagels maak je klaar om je te verheugen! Gelish Soft Gels geven je prachtige lengte in slechts 20 minuten of minder!

Soft Gel Tips zien en voelen aan als je eigen nagels ... maar dan beter! Deze baanbrekende nageltips met volledige dekking zijn gemaakt van een unieke zachte jelly-materiaal met een ultieme flexibiliteit en duurzaamheid. De Soft Gel-tips zijn super licht en ontworpen om van de nagelriem tot de vrije rand te bedekken.

Soft Gel Tips bewegen mee met de contouren van de natuurlijke nagel, voor een perfect passend, sterker en breuk vast ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende vormen met diverse lengtes (de 5 populaire vormen): Short Round, Medium Round, Medium Coffin, Long Coffin en Long Stiletto.

De tips zijn in 11 maten verkrijgbaar en komen uit in dozen van 550 stuks per vorm of lengte. Er is een speciale flitslamp gemaakt die door middel van aanraking gaat branden.

  * Het is snel aan te leren workshop van 1 dag voor nieuwe klanten
* Het werkt snel (20 minuten)
* Het werkt effectief
* Het resultaat is perfect
* 21 dagen hechting

Gelish Soft Gel tips zijn geschikt voor iedereen die verzorgde handen wilt hebben, voor een behandeling in een salon maar zeker ook om zelf thuis je eigen nagels te behandelen. Ben je nog geen nagelstyliste dan raden we je aan om een van onze workshops te volgen. Schrijf je daarom nu snel in.

Login

Lost your password?

// Omit Closing PHP Tags