Frees opleiding

Frees opleiding:

Ben jij het lange vijlen beu? Wil je de behandeltijd verkorten en op een juiste manier met de elektrische vijl leren omgaan? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Tijdens deze dagopleiding leer je hoe je veilig en verantwoord om gaat met de elektrische vijl. Door gebruik te maken van een elektrische vijl ontlast je je armen en schouders en het verkort de behandeltijd. Bij goed afronden ontvang je een certificaat. De groepen zijn klein zodat we iedereen even veel aandacht kunnen geven. Ook verzorgen wij deze dag een lekkere lunch voor de cursist.

Tijdens de frees opleiding wordt het gebruik van het apparaat en de bitjes uitgelegd.

Inhoud:

- Nabehandeling uitvoeren

- Lucht verwijderen

- Voorbereiding van de natuurlijke nagel

- Stileren van nieuw aangebracht product

Je hebt een model nodig die na behandeld moet worden met een uitgroei van minimaal 3 weken. Je moet zelf voor het model zorgen.

Je werkt met je eigen materiaal. Ben je nog niet in het bezit van een frees en/of bitjes, dan kun je deze aanschaffen in onze groothandel. De opleiding is voor de cursist inclusief lunch.

Vooropleiding nodig:

Je dient in het bezit te zijn van een basis certificaat nagelstyling Acryl of PolyGel of Gel. Na afloop ontvang je een certificaat.

Inloggen

// Omit Closing PHP Tags