Frees opleiding

Frees opleiding:

Ben jij het handmatig vijlen beu? Wil je de behandeltijd verkorten en op een juiste manier met de elektrische vijl leren omgaan? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Tijdens deze dagopleiding leer je hoe je veilig en verantwoord om gaat met de elektrische vijl. Door gebruik te maken van een elektrische vijl ontlast je je armen en schouders en het verkort de behandeltijd.

De groepen zijn klein zodat we iedereen even veel aandacht kunnen geven. Ook verzorgen wij deze dag een lekkere lunch voor de cursist.

Tijdens de frees opleiding wordt het gebruik van het apparaat en de bitjes uitgelegd.

Inhoud:

- Nabehandeling uitvoeren

- Lucht verwijderen

- Voorbereiding van de natuurlijke nagel

- Stileren van nieuw aangebracht product

Je hebt een model nodig die na behandeld dient te worden met een uitgroei van minimaal 3 weken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een model.

Je werkt met je eigen materiaal. Ben je nog niet in het bezit van een frees en/of bitjes, dan kun je deze bestellen, wij zorgen dat het op de lesdag voor je klaar staat. De opleiding is voor de cursist inclusief lunch.

Vooropleiding nodig:

Je dient in het bezit te zijn van een basis certificaat nagelstyling Acryl of PolyGel of Hard Gel. Na afloop ontvang je een certificaat.

Inloggen

// Omit Closing PHP Tags