Nagel salon

Nagelstyling
Mooie en verzorgde nagels maken uw algehele uiterlijke verzorging compleet. Wie wil dat nu niet en is helaas niet iedereen daarmee gezegend. Bent u een nagelbijter, splijten of breken uw nagels snel of heeft u probleem nagels, dan is een van onze aangeboden nagelbehandelingen de perfecte oplossing voor u. Klik op een van de behandelingen voor meer informatie
Nagelversteviging
Gail's Nail Academy biedt u 3 mogelijkheden om uw nagels te verstevigen: 1: Acryl is een sterke substantie die versteviging biedt aan de nagels. Het bevat ingrediënten die ervoor zorgen dat het product geplastificeerd wordt, zodat de nagels minder snel breken en scheuren. 2: Gel is een flexibele substantie die wordt uitgehard onder een UV of Led lamp. Voelt ligt en natuurlijk aan. 3: Soak of Gel geeft iets wat versteviging aan de natuurlijke nagel maar is geen oplossing voor een verlenging van een nagel.
Nagelverlenging
Indien u korte nagels heeft, dan kunnen de nagels worden verlengd door middel van het aanbrengen van een tip of gebruik van een sjabloon. In het laatste geval wordt enkel acryl gebruikt. U kunt zelf aangeven hoe lang u uw nagels wilt hebben.
Nagelbedverlenging
Een mooi lang rose nagelbed heeft niet iedereen, dit hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn. Door middel van de juiste acrylpoeders of gel is het mogelijk om uw nagelbed te verlengen en een mooi natuurlijk uitziend nagelbed te creëren. Dit zijn dekkende acrylpoeders/gels ideaal voor personen met een kort- of beschadigd nagelbed maar ook voor nagelbijters.
Design/nailart
U kunt uw acrylnagels laten verfraaien door gekleurde acryl, acrylverf, strassteentjes, 3D bloemen, traibels e.d. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Nabehandeling
De eerste keer wordt er een nieuwe set geplaatst. Doordat de natuurlijke nagels onder het acryl door blijven groeien, dient er na 2 à 4 weken een nabehandeling plaats te vinden (afhankelijk van hoe snel de natuurlijke nagel groeit). Na de behandeling zullen uw nagels er uit zien alsof er een nieuwe set geplaatst is
Nagelbijters
Doordat een nagelbijter niet gewend is om lange nagels te hebben worden de nagels gelijk gemaakt aan de top van de vinger. Er wordt met u een afspraak gepland na 3 dagen om terug te komen voor een check-up. Tijdens de check-up worden de nagels bekeken en zo nodig gecorrigeerd. De nagels dienen dan na 2 weken nabehandeld te worden.
BCL spa manicure (deluxe)
De BCL spa manicure is een goede en ontspannende verzorging van uw handen, nagels en nagelriemen. Inhoud van de manicure komt neer op nagelriem verzorging, het vijlen van de nagels op de gewenste lengte, gevolgd door een scrub en handmassage. Kiest u voor een BCL spa manicure deluxe behandeling dan wordt de behandeling uitgebreid met een masker en paraffinebad. BCL spa heeft voor elk huidtype een product. Voorafgaand aan de behandeling zal er door de nagelspecialist samen met u een huidanalyse gemaakt worden zodat er met het juiste product een overheerlijke behandeling uitgevoerd kan worden. De BCL scrub bevat dead sea salts, zodat de natuurlijke balans van de huid wordt behouden. Na de scrub worden uw handen gemasseerd met een vocht regulerende, verzachtende en kalmerende crème. De paraffine is een verzorgend wax en is goed voor de doorbloeding van uw handen. Het heeft bovendien een verzachtende werking en laat een gezonde glans achter.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?