Soft Gel Tips

Gelish is verheugd met de lancering van de snelste en meest professionele nagelverlenging ooit gemaakt. Nieuwe Gelish Soft Gel Tips zijn revolutionair. Het aanbieden van lange nagels in je salon wordt makkelijker dan ooit!

Liefhebbers van lange nagels maak je klaar om je te verheugen! Gelish Soft Gels geven je prachtige lengte in slechts 20 minuten of minder!

Soft Gel Tips zien en voelen aan als je eigen nagels ... maar dan beter! Deze baanbrekende nageltips met volledige dekking zijn gemaakt van een unieke zachte jelly-materiaal met een ultieme flexibiliteit en duurzaamheid. De Soft Gel-tips zijn super licht en ontworpen om van de nagelriem tot de vrije rand te bedekken.

Soft Gel Tips bewegen mee met de contouren van de natuurlijke nagel, voor een perfect passend, sterker en breuk vast ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende vormen met diverse lengtes (de 4 populaire vormen): Medium Round, Medium Coffin, Long Coffin en Long Stiletto.

De tips zijn in 11 maten verkrijgbaar en komen uit in dozen van 550 of 110 stuks per vorm of lengte. Er is een speciale flitslamp gemaakt die door middel van aanraking gaat branden.

  * Het is snel aan te leren workshop van 1 dag voor nieuwe klanten

* Het werkt snel (20 minuten)

* Het werkt effectief

* Het resultaat is perfect

* 21 dagen hechting

Je plaatst de tips op eigen nagels, je hebt dus geen model nodig.

Gelish Soft Gel tips zijn uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste en pedicure, maar ook voor schoonheidsspecialistes en kapsters is het een extra behandeling om je nieuwe of bestaande klanten aan te bieden. Daarmee dus een manier om extra inkomen te verwerven. We zijn ervan overtuigd dat dit product een aanvulling zal zijn op jouw huidige dienstverlening. Schrijf je daarom nu snel in voor een van onze workshops!

// Omit Closing PHP Tags