Basis opleiding nagelstyling Acryl/PolyGel

Basis cursus nagelstyling Acryl/PolyGel:

Nagelstyling is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven! Je ziet steeds meer vrouwen met nagelversteviging, nagelverlenging of de semipermanente Gellak. Goed verzorgde nagels behoren tot de totale uiterlijke verzorging. Steeds meer vrouwen volgen de opleiding nagelstyling en met de opleiding van Gail’s Nail Academy kun je je op een eenvoudige, flexibele, maar professionele manier alle technieken eigen maken en aan de slag gaan.

Je oefent onder begeleiding van vakbekwame docenten met jarenlange ervaring de handelingen en technieken. De groepen zijn klein zodat we iedereen even veel aandacht kunnen geven. Onze opleidingen staan in het teken van oefening en geduld, maar natuurlijk staan ze ook garant voor plezier.

Je kunt kiezen uit twee verschillende producten om mee te werken, Acryl of PolyGel. Na de opleiding is het mogelijk om je verder te ontwikkelen met de opleiding Specialisatie en Spa Manicure.


Wat heb je na de opleiding geleerd:
- Product uitleg
- Het aanbrengen van nagelverlenging en versteviging
- Het lakken met Gelpolish
- De perfecte nabehandeling – opvullen na 3-4 weken
- Behandeling van een nagelbijter
- Sjabloon techniek

Wat zit er in het opleidingspakket?

In het opleidingspakket zit een uitgebreide en duidelijk leesbare werkmap, voorzien van voorbeelden en afbeeldingen. Deze werkmap is speciaal ontwikkeld zodat het eenvoudig door te nemen is.


Voor de opleiding heb je een materialen pakket nodig, deze wordt samen met jou besproken. De inhoud van het pakket is voldoende om, na het volgen van de opleiding te oefenen en/of behandelingen uit te voeren.

Vooropleiding:
Voor deze cursus heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Na het volgen van de opleiding en het behalen van de theoretische toets ontvang je het certificaat.

 

Login

Lost your password?

// Omit Closing PHP Tags