Gevorderde opleiding level 3

Tijdens deze opleiding leer je de volgende technieken:

Nagelbedverlenging

Het roze gedeelte van de nagel heet het 'nagelbed'. Bij mensen met een kort nagelbed (bijv. nagelbijters of personen met brede nagels) is het mogelijk om toch mooie nagels aan te bieden. Je leert tijdens de eerste twee avonden de reverse techniek aan en werken we met een cover pink. Met de cover pink worden alle oneffenheden verborgen en wordt het nagelbed optisch verlengd zodat de nagel er natuurlijk uit ziet.

Pinchen

Om de nagel een extra C- curve te geven gaan we de nagel pinchen (smaller duwen). De nagel krijgt hierdoor niet alleen extra stevigheid, maar het komt ook de vorm ten goede. De belangrijkste reden om de nagel te pinchen is stevigheid en duurzaamheid. Na het volgen van deze training ben je in staat om mooie, slanke en natuurlijk uitziende nagels te maken. Als je wilt deelnemen aan wedstrijden is deze techniek onmisbaar.

Snelheid en perfectie

Je leert slimmer werken waardoor je een hoop tijd kunt besparen. Hoe efficiënter je te werk gaat, des te minder tijd heb je nodig voor het maken van mooie nagels. Door een klant sneller te behandelen verhoog je zeker jouw omzet. Een leerzame opleiding vol met veel tips & trucs om de nagels te perfectioneren en om jouw snelheid te verhogen.

Je heeft voor alle avonden een model nodig. Na succesvolle deelname ontvang je een certificaat.

// Omit Closing PHP Tags