Gevorderde opleiding level 3

Tijdens deze gevorderde opleiding leer je de volgende technieken:

Nagelbedverlenging

Het roze gedeelte van de nagel heet het 'nagelbed'. Bij mensen met een kort nagelbed (bijv. nagelbijters of personen met brede nagels) is het mogelijk om toch mooie nagels aan te bieden. Je leert tijdens deze avond de reverse techniek aan en werken we met een cover pink. Met de cover pink worden alle oneffenheden verborgen en wordt het nagelbed optisch verlengd zodat de nagel er natuurlijk uit ziet.

Nagelvorm Ballerina

Veel jonge dames willen de ballerina vorm. Echter om deze nagel goed en mooi te styleren dien je de juiste techniek te beheersen. Om de nagel een extra C- curve te geven gaan we de nagel pinchen (smaller duwen). De nagel krijgt hierdoor niet alleen extra stevigheid, maar het komt ook de vorm ten goede. De belangrijkste reden om de nagel te pinchen is stevigheid en duurzaamheid. Na het volgen van deze training ben je in staat om mooie, slanke en natuurlijk uitziende nagels te maken. Als je wilt deelnemen aan wedstrijden is deze techniek onmisbaar.

Inlay design

Om mooie dunne nagels te maken zijn er meerdere technieken beschikbaar. Met een Inlay design nagels moet je dun werken, anders wordt deze nagel veel te dik en dat wil geen enkele klant. Als je deze les hebt afgerond kun je met trots zeggen dat je een gevorderde nagelstyliste bent.

Een leerzame opleiding vol met veel tips & trucs om de nagels te perfectioneren en om jouw snelheid te verhogen.
Je hebt voor alle avonden een model nodig. Na succesvolle deelname ontvang je een certificaat.

Login

// Omit Closing PHP Tags