Over Gail

In 2003 ben ik - na het volgen van diverse opleidingen – mijn eigen nagelsalon begonnen onder de naam Gail’s Beautiful Nails. In 2006 ben ik daarnaast als docente nagelstyling begonnen bij een opleidingsinstituut. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het vak van nagelstyling en design nagels.

In de loop der jaren heb ik een aantal internationale trainingen gevolgd bij toonaangevende nagelstylisten, waaronder 10-voudig wereldkampioen Tom Holcomb (grondlegger van Trinity Beauty) en 9-voudig wereldkampioen Tom Bachik. Ook heb ik een docenten opleiding gevolgd aan de Pepijn Borrél Academy, wereldwijd bekend op het gebied van nageldesign.

Bovendien ben ik INJA gecertificeerd. INJA staat voor International Nail Judge Association. Dit betekent dat ik gecertificeerd ben om internationaal nagelwedstrijden te jureren. Op dit moment zijn er 5 INJA gecertificeerde juryleden in Nederland.

Ik ben er enorm trots op dat ik mijn kennis en passie kan overdragen aan iedereen die het vak van nagelstyling wil leren. Ik hoop jullie te kunnen begroeten bij een van de opleidingen, trainingen of workshops.

Warme groet,

Gail Cordua

Inloggen

Wachtwoord vergeten?